Hoofd menu

Extra opties

Onze fotokist is standaard al heel compleet maar ook zeker uit te breiden met een aantal opties. Kies voor een eigen overlay over de foto's heen, de mogelijkheid om HD-video boodschappen in te spreken en meer.

Wij ontwikkelen steeds meer opties en uitbreidingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Kies precies wat jij nodig hebt en maak je beleving compleet.

8 MP camera

De ingebouwde camera heeft een foto-resolutie van 8 megepixels. Voldoende om mooie afdrukken te maken om in te lijsten, op de koelkast te plakken etc.

Standaard overlay

Kies uit een van de standaard overlays die de fotokist automatisch over jouw foto's plaatst. Zo worden de foto's wel zo gezellig!

Eigen overlay

Maak je foto's nog leuker met een eigen foto-overlay. Je kunt er voor kiezen een eigen ontwerp aan te leveren, of in overleg ontwerpen wij een mooie overlay.

Lees meer

Licht ingebouwd

Rondom de ingebouwde camera schijnt een warm-wit LED-licht uit. Door deze ingebouwde verlichting is foto's maken bij weinig licht nog steeds goed mogelijk.

Babbelbox

Met dezelfde ingebouwde camera kunnen ook full-HD video-booschappen worden ingesproken. Leuk om het bruidspaar of de jarige extra te feliciteren!

Lees meer

Achtergronddoek

Heeft de locatie geen mooie achtergrond? Kies dan voor een achtergronddoek. Kies voor wit of zwart.

Lees meer

Direct terugkijken

Alle foto's en video's kijk je direct terug op je eigen smartphone. Maar verbinding met het WiFi-netwerk van de fotokist en je krijgt direct een gallerij te zien met alle gemaakte foto's en video's.

Flyer

Op de A6 flyer staat de link naar de website waar de foto's achteraf worden geplaatst. Om de foto's te kunnen zien is een wachtwoord vereist, deze wordt onder de url vermeld.Lees meer

Transport

Natuurlijk kunnen wij de kist ook voor je op locatie plaatsen. Wij rekenen daarvoor alleen de gereden kilometers tegen een tarief van € 0,45 per gereden kilometer.

Lees meer

Meer opties volgen..

.. zo snel mogelijk. Onze fotokist/babbelbox is constant in ontwikkeling.

Blijf op de hoogte